Feng Shui studie

feng shui certificate

angelique slatius

In 1996 ben ik afgestudeerd aan de faculteit Bouwkunde van de TU Delft. Tijdens mijn studie heb ik me verdiept in de grammatica van de architectuur, waarbij de achtergrond, de locatie, de opbouw en de structuur van de gebouwen werd geanalyseerd.

De kennis van de architectuurgrammatica heb ik succesvol weten toe te passen in mijn afstudeerontwerp voor ”de chocoladefabriek” , een architectonische vertaling van het verhaal van Roald Dahl. Na mijn studie heb ik op diverse architectenbureaus gewerkt, in verschillende functies.

In 2001 heb ik samen met ir. Cécile Calis de eerste prijs van de prijsvraag ”Waterrijk wonen in Nesselande” gewonnen, met de inzending ”Mind the Gap” Na een aantal jaren werkervaring te hebben opgedaan bij een woningcorporatie ben ik teruggekeerd naar mijn oorspronkelijke vak; de architectuur.

Al sinds mijn studie ben ik geïnteresseerd in Feng Shui en ben me er in de loop der tijd steeds meer in gaan verdiepen. In 2006 heb ik masterclasses tot Feng Shui consultant gevolgd aan de Mastery Academy of Chinese Metaphysics in Kuala Lumpur, Maleisië

Ik heb vastgesteld dat Feng Shui architectuur persoonlijker en leefbaarder maakt. Mijn doel is om zoveel mogelijk mensen de positieve invloed van Feng Shui te laten beleven.

angelique slatius