Feng Shui business

Business Feng Shui.

“Met behulp van Feng Shui principes zijn mensen in staat de voordelige energieën (Qi) uit de werkomgeving in te zetten om de kwaliteit van hun (werkende) leven te verbeteren“

Feng Shui quickscan

Een Feng Shui consult met snel resultaat.
Een Feng Shui-quick scan is een online-consult. Bij een Feng Shui quickscan wordt snel duidelijk of het pand een goede energie heeft en of het bij je past.

Feng Shui werkbezoek

Een inspirerend consult boordevol nuttige tips.
Bij het Feng Shui werkbezoek kom ik bij je op visite en geef ik tips voor mogelijke Feng Shui-verbeteringen in en om het bedrijfspand. Het betreft algemene, praktische tips, waar je meteen mee aan de slag kunt.

Feng Shui businessconsult

Maatwerk voor jouw bedrijf.
In een Feng Shui businessconsult krijg je antwoord op de vraag hoe je jouw bedrijf het beste indeelt en inricht om het gewenste imago uit te stralen. Met de informatie uit het Feng Shui businessconsult maak je van je bedrijf een klantmagneet waar iedereen zich prettig voelt

Lees de reacties en bekijk de resultaten! Bel of mail ons voor een gratis intake-gesprek.

Feng Shui ontwerp- en bouwbegeleiding

Bouwen aan succes
In sommige gevallen leidt een Feng Shui businessconsult tot een project. Dit is het geval bij nieuwbouw en verbouwingen. Wij maken nieuwbouwschetsen en verbouwingstekeningen volgens Feng Shui-richtlijnen.

twitter wordpress facebook googleplus linkedin email nieuwsbrief

business

Reacties Business Feng Shui

'De observaties van Angelique rond mijn praktijkkamer hebben nogal wat losgemaakt. Zeer interessant.'(Bernard, Blaricum)

'Hartelijk dank, het was een goed en creatief consult.'(Elisabeth, Zoetermeer)

'Het is heel praktische info en dat vind ik heel goed. Het is acupunctuur voor de ruimte, de energie gaat beter stromen!'(Naomi, Tilburg)

.!.!.!.!.!.!.!.!.!.!.!.!.!.!.!.!.!.!.!.!.!.!.!.!.!.!.!.!.!.!

De beste Feng Shui tips voor de ideale werkplek.

Lees meer over Feng Shui voor ondernemers