Feng Shui Huis en Interieur

consult

feng shui consult verkoop

Feng Shui interieuradvies

Het huis waarin je leeft, moet een prettige plek zijn. Je moet er tot rust kunnen komen en je moet je thuis voelen in je huis. Als een woning in balans is zul je merken dat je huis je voedt en dat je er energie van krijgt.
Als dit niet het geval is heb je te maken met een disbalans in je huis. Dit merk je als je bijvoorbeeld niet goed slaapt, je erg onrustig bent, je moeite hebt om je te concentreren o f als er steeds dingen niet lukken en pech je achtervolgt. In alle gevallen kan een Feng Shui-consult je helpen om de balans in je woning terug te vinden.

Wij maken heel vaak een Feng Shui-analyse van een bestaande woning. Dit noemen we een basisconsult. In een basisconsult krijg je informatie over de goede en minder goede plekken in de woning en geven we tips over indeling, kleur en inrichting. Dit hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn, soms zijn kleine aanpassingen al voldoende.
Je krijgt op deze manier inzicht in hoe je huis voor je kan gaan werken en leer je hoe je het beste om kan gaan met de verschilende energiestromen.

Een Feng Shui advies kan heel waardevol zijn. Zo weet je zeker dat je huis je thuis wordt! Voor meer informatie en prijzen van een Feng Shui basisconsult bel je 06-52659098 stuur je een mail naar info@slatiusfengshui.

Twee voorbeelden van een Feng Shui interieurconsult kun je hieronder bekijken. Meer resultaten vind je op de resultaatpagina.


feng shui home

Feng Shui consult woonhuis - de kracht van de eenvoud. feng shui home

”Iedereen die bij ons binnen komt zegt dat het gezelliger is geworden. Ze zien niet meteen wat er veranderd is, maar het voelt beter. Zelf zitten we nu ook met veel meer plezier in de kamer. En we hebben ook geen pech meer gehad!”


feng shui home

Feng Shui interieurconsult - licht, lucht en ruimte. feng shui home

De woonkamer is na het consult een bijzonder aangename verblijfsruimte geworden. Bovendien lijkt de kamer nu een stuk groter.
”Het is fijner thuiskomen, en ik vind het nu ook veel leuker om mensen uit te nodigen bij mij thuis.”