Feng Shui bouw en verbouw

consult

Feng Shui-begeleiding van (ver)bouwprojecten

Als je gaat verbouwen veranderen de energiestromen in je woning. Het kan dan zo zijn dat de plek waar je voorheen prettig zat, nu ineens geen fijne plek meer is. Of dat je minder goed slaapt na de verbouwing.

Natuurlijk kan het ook andersom zijn, dat je meer energie hebt de verbouwing en dat je meer rust vindt in je huis. Het is belangrijk om dit te weten voor je begint aan een verbouwing. Verbouwen is een intensief proces en je wilt natuurlijk een mooi resultaat met een positief effect.

Slatius Feng Shui is gespecialiseerd in energiestromen in relatie tot verbouwingen en wij geven je graag advies. Zo weet je zeker dat je huis je thuis wordt! Naast ons advies kun je ook bij ons terecht voor het maken van een ontwerp van de verbouwing en begeleiden wij je desgewenst tot en met de uitvoering daarvan. Ook ontwerpen wij in opdracht nieuwbouwplannen.

Kijk hieronder naar een paar mooie voorbeelden van geslaagde verbouwingen en laat je verbazen.


feng shui home Feng Shui verbouwing - ruimtelijkheid onder het dak. feng shui home

”De zolder is met deze verbouwing helemaal onderdeel van ons huis geworden. Er is ruimte voor iedereen, zonder elkaar in de weg te zitten. Er is een prettige plek om te werken gekomen en de kinderkamer is superleuk geworden!”


feng shui home Feng Shui vrije kavel - bouw het huis dat bij je past. feng shui home

”Slatius Feng Shui biedt ondersteuning aan particulieren die op het punt staan een kavel te kopen om daar hun droomhuis op de bouwen. Maar ook als je al iets verder bent in het proces kun je bij ons terecht voor advies en ondersteuning.”


feng shui home

Feng Shui Atelier en Praktijkruimte - Zachtheid in een ruimte. feng shui home

”Een inspirerend voorbeeld van een geslaagde verbouwing in Friesland. Een ruimte die na 5 jaar hard werken tot stand is gekomen met de hulp van diverse adviseurs en de tomeloze inzet van een aantal harde werkers.”


feng shui home

Feng Shui woningverbetering - modernisering in de Achterhoek. feng shui home

”Eigenlijk wilden we verhuizen, omdat een verbouwing veel te duur was. Nu hebben we het huis mooi opgeknapt en zijn we heel tevreden met het resultaat.”