Feng Shui Vrij Kavel

consult

feng shui consult vrij kavel feng shui consult vrij kavel feng shui consult vrij kavel feng shui consult vrij kavel

Prijswinnend ontwerp ”Waterrijk wonen in Nesselande” ism ir. Cécile Calis.

Feng Shui ontwerp-en bouwbegeleiding

Het is natuurlijk uniek als je de kans krijgt om je eigen huis te ontwerpen en/of te bouwen op een van de beschikbare vrije kavels in Nederland of in het buitenland. Een kans die je moet grijpen, hoewel er ook risico's aan verbonden zijn. Want hoe weet je of je het goed doet? En wie vertelt je hoe je zoiets aan moet pakken? Weet je alles, of twijfel je toch aan bepaalde zaken? Doe je alles zelf, of besteed je onderdelen uit?

Slatius Feng Shui biedt ondersteuning aan particulieren die op het punt staan een kavel te kopen om daar hun droomhuis op de bouwen. Maar ook als je al iets verder bent in het proces kun je bij ons terecht voor advies en ondersteuning.Wij kijken voor jou of het kavel dat je hebt gekozen geschikt is en stellen samen met jou een Programma van Wensen op. We geven aanbevelingen vanuit Feng Shui-richtlijnen en toetsen de richtlijnen in elke fase van het ontwerp. Op deze manier weet je zeker dat het ontwerp voor jouw huis ook echt jouw droomhuis gaat worden.

Het belangrijkste is dat JIJ bepaalt wat je wil, het ontwerp voor het huis moet bij JOU passen. Het enige wat wij doen is jou begeleiden, ondersteunen en zo nodig sturen in het proces. De Feng Shui-richtlijnen geven je daarbij houvast die nodig is om tot het gewenste resultaat te komen.

Onze werkwijze kenmerkt zich door een nuchtere, maar invoelende, praktische benadering van het project, waarbij we de technieken van Feng Shui gebruiken als onderlegger.Voor vragen kun je altijd bij ons terecht. Neem contact op via de mail of bel 06-52659098 voor meer informatie. We helpen je graag verder.

Feng Shui ontwerpscan

Is er al een ontwerp gemaakt door een andere architect of heb je zelf een ontwerp gemaakt? Vraag dan een Feng Shui ontwerpscan aan en voorkom verrassingen achteraf. Na een Feng Shui ontwerpscan weet je zeker dat je huis je thuis wordt!

Een reactie

We zijn heel blij met jouw rapport, ook omdat het onze keuze voor dit huis bevestigt. We hebben of zijn voornemens om het gros van de adviezen over te nemen. De meeste aanbevelingen zijn voor ons goed toepasbaar. (Frits en Corrie, Groningen).