Feng Shui

resultaat

Het effect van Feng Shui

Beter slapen, meer rust en stabiliteit, een versterkt thuisgevoel en meer energie. Meer tevreden klanten, een goede werksfeer en een verbeterd bedrijfsimago. Allemaal goede, positieve effecten van Feng Shui. En natuurlijk een woning of een bedrijfspand waar je trots op bent.
Hoe een woning of bedrijfspand er uitziet na een Feng Shui-consult zie je in de volgende voorbeelden. Omdat plaatjes soms meer zeggen dan woorden. Bekijk de foto’s van diverse Feng Shui consults en –projecten en laat je verbazen.

feng shui home Feng Shui verbouwing - ruimtelijkheid onder het dak. feng shui home

”De zolder is met deze verbouwing helemaal onderdeel van ons huis geworden. Er is ruimte voor iedereen, zonder elkaar in de weg te zitten. Er is een prettige plek om te werken gekomen en de kinderkamer is superleuk geworden!”


feng shui home

Feng Shui interieuradvies - licht, lucht en ruimte. feng shui home

De woonkamer is na het consult een bijzonder aangename verblijfsruimte geworden. Bovendien lijkt de kamer nu een stuk groter.
”Het is fijner thuiskomen, en ik vind het nu ook veel leuker om mensen uit te nodigen bij mij thuis.”


feng shui home

Feng Shui kantoor - harmonie in de werkkamer. feng shui home

Een goede werkplek of werkkamer geeft rust en houdt werken leuk.
”Ik zie alleen maar voordelen. De ruimte is nu rustig en harmonieus, met een hoog plafond en veel licht. En veel mogelijkheden qua indeling. Dit had ik echt nodig!”


Meer voorbeelden van resultaten vind je op de volgende pagina feng shui home